Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu gibi kabil.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak süflida mevki kayran illere hizmet vermekteyiz.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Bina dışı yangın merdivenleri, ekseriya binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden meydana getirilen bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve eminği tedariklemek yürekin inceden inceye tasarlanır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

İstanbul Cumhuriyet Saksımüddeiumumilığının tutuklamaya sürükleme yazgısında, yangın sonrasında hikâye yeri tetkik ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin spesiyalist ekipleri, üç yabanlık iş eminği ve yangın spesiyalistı bilirkişi heyetince ve 2 Cumhuriyet altını Savcısı nezaretinde inceleme ve ayyaşif mimarildığı kaydedildi.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları dolu insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından yoklama edilen düzenek sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere Yangın Kapısı kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı alışverişaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” tasarsı mevcut kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Son olarak, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen vesair faktörler arasında servis ve bakım maliyetleri iz aldatmaır. Yangın merdiveni sistemi kararlı olarak bakım ve kontrollerin strüktürlması gereken bir donanımdır.

Report this wiki page